Aanbod

shoots & prijzen

De alledaagse en bijzondere momenten vormen samen jouw verhaal. Ik leg deze graag voor je vast, zodat je hier voor altijd op terug kunt kijken. Neem hieronder een kijkje om te zien of mijn aanbod bij jouw wensen past.

De beelden die je nu vastlegt, worden elk jaar nog meer waard

~ 1 uur fotografie in de natuur of op een locatie binnen.

~ Een selectie van de mooiste beelden (minimaal 20), allemaal door mij bewerkt.

~ Alle beelden in een hoge resolutie (nabestellen is niet nodig!).

~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Nieuwveen (daarbuiten 0,35/km). Excl. parkeerkosten. 

Wat is inclusief?

Mooie foto's waar je jezelf volledig in herkent, waar je trots op mag zijn. Om jezelf cadeau te doen. Of misschien voor jouw bedrijf. Ik kom graag met je in contact om jouw wensen te bespreken en denk met je mee over een locatie, styling of misschien wel een gaaf concept waar je van droomt. Samen maken wij dit werkelijkheid!

249,-

Portret

True love conquers all

~ 1 tot 1,5 uur fotografie in de natuur of op een locatie binnen.

~ Een selectie van de mooiste beelden (minimaal 20), allemaal door mij bewerkt.

~ Alle beelden in een hoge resolutie (nabestellen is niet nodig!).

~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Nieuwveen (daarbuiten 0,35/km). Excl. parkeerkosten. 

Wat is inclusief?

Wil je graag een fotoshoot met jouw geliefde boeken? Of het nu is voor je verloving of gewoon zomaar - mooie foto's van jullie samen zijn goud waard. Ik hou van de liefde. Én van de liefde vastleggen tussen jullie. Tijdens de shoot zal ik jullie begeleiden, zodat jullie vooral van elkaar kunnen genieten. De verbinding, jullie emoties, het plezier en de details; ik vang het allemaal voor jullie in beeld.

V.a. 249,-

Liefde

Gaan jullie binnenkort trouwen? Deze onvergetelijke dag leg ik graag vast, niets mooier dan dat! Van het klaarmaken in de ochtend tot hét “Ja, ik wil!”-moment en de dansjes ‘s avonds – ik fotografeer ze voor je, zodat jij de mooiste dag van je leven nooit meer vergeet. Benieuwd wat er mogelijk is? Laat mij weten wat jullie wensen zijn. Dan denk ik met alle liefde met jullie mee.

trouwplannen?

~ 1 tot 1,5 uur fotografie op een locatie in de natuur (zoals de duinen, het strand, het bos of een park bij jullie in de buurt).

~ Een selectie van de mooiste beelden (minimaal 20), allemaal door mij bewerkt.

~ Alle beelden in een hoge resolutie (nabestellen is niet nodig!).

~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Nieuwveen (daarbuiten 0,35/km). Excl. parkeerkosten.

*Deze prijs geldt tot 5 personen. Voor een familieshoot met meer mensen (extra gezellig!) geldt een toeslag van 10,- per persoon. 

Wat is inclusief?*

Een moment met je gezin, terwijl jullie met de voetjes in de zee staan of kastanjes zoeken in het bos. Het is zo waardevol om de uitjes die jullie als gezin beleven vast te leggen. Herinneringen voor nu, maar ook voor later. De shoot zal op speelse wijze verlopen en tussendoor zal ik enkele portretten schieten, zodat jullie een complete serie ontvangen. 

v.a. 249,-*

Gezin

~ 1 tot 1,5 uur fotografie op een locatie in de natuur of bij jou thuis.

~ Een selectie van de mooiste beelden (minimaal 20), allemaal door mij bewerkt.

~ Alle beelden in een hoge resolutie (nabestellen is niet nodig!).

~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Nieuwveen (daarbuiten 0,35/km). Excl. parkeerkosten.  

*Combinatiekorting: Hoe mooi is het om niet alleen je zwangere buik, maar ook je pasgeboren kleintje straks te laten vastleggen? Combineer de zwangerschapsshoot met een newbornshoot. Dan geldt een combinatieprijs van 475,-.  

Wat is inclusief?

Een zwangerschap is een bijzondere periode die je ongetwijfeld vast wilt leggen. Daarbij is het aan te raden om de shoot tussen de 32 en 36 weken van de zwangerschap te plannen. Wil je de shoot alleen of samen met jouw partner of gezin boeken? In de natuur of liever thuis? Dit kan allemaal; samen bespreken wij jouw wensen.

249,-*

Zwangerschap

~ 1 tot 1,5 uur fotografie bij jou thuis.

~ Een selectie van de mooiste beelden (minimaal 20), allemaal door mij bewerkt.

~ Alle beelden in een hoge resolutie (nabestellen is niet nodig!).

~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Nieuwveen (daarbuiten 0,35/km). Excl. parkeerkosten.  

*Combinatiekorting: Naast de geboorte van je kleintje is ook een zwangerschap heel bijzonder én het vastleggen waard. Combineer je de newbornshoot met een zwangerschapsshoot? Dan geldt een combinatieprijs van 475,-.

Wat is inclusief?*

Een shoot tijdens de eerste weken van jullie pasgeboren kindje. Zo pril en klein, dit wil je nooit meer vergeten. Ik kom bij jullie thuis langs en neem de tijd die nodig is om zowel jullie kindje als jullie gezin vast te leggen. De uitgerekende datum zet ik als notitie in mijn agenda en zodra jullie er klaar voor zijn, plannen wij de shoot. 

249,-*

Newborn

Sidney

Wat is Marissa een lieve, leuke en gepassioneerde fotografe! Ze heeft een hele bijzondere periode in mijn leven vastgelegd, namelijk mijn eerste zwangerschap! Alles is natuurlijk spannend in zo'n periode, maar vooral in bikini op een (redelijk druk!) strand voor de camera staan... Ondanks dat wist Marissa mij vanaf het moment dat ik haar ontmoette op mijn gemak te stellen. Je kan duidelijk merken dat Marissa geïnteresseerd is in de persoon die zij op dat moment aan het shooten is. Het enthousiasme spatte er vanaf! Ze gaf instructies waar nodig en de communicatie (zowel voor, tijdens als na het shooten) heb ik als warm, gezellig, ongedwongen, fijn en professioneel ervaren. Toen ik de foto's binnenkreeg was ik sprakeloos! Ik vind ze zo ontzettend mooi geworden en toppen al mijn verwachtingen!

"Toen ik de foto's binnenkreeg, 
was ik sprakeloos."

Romy

Marissa fotografeerde mijn vriend en mij tussen de mooie klaprozen. Het was alleen al een geweldige ervaring, omdat we ons erg op ons gemak voelden en ook veel lol hadden tijdens de shoot. Van het resultaat werden we al helemaal heel blij. De foto's stralen zoveel liefde en vrolijkheid uit. Elke keer dat ik ernaar kijk, krijg ik weer een dikke glimlach op mijn gezicht.

Ik ben superblij dat we deze foto's van onszelf hebben, vlak na de aankoop van ons eerste huis. We staan er spontaan op, de foto's hebben haast iets magisch en dit is tegelijkertijd gewoon echt wie wij zijn. Ik ben heel blij dat we straks de allermooiste foto's een prominent plekje in ons nieuwe huis kunnen geven en ook dat we dit moment hebben vastgelegd om over 30 jaar via de foto's nog altijd aan te kunnen terugdenken. Dank je wel voor de mooie ervaring en het prachtige eindresultaat, Marissa!

"De foto's hebben haast iets magisch en dit is tegelijkertijd gewoon echt wie wij zijn."

Dit was onze eerste fotoshoot als gezin. We vonden het best wel spannend hoe ons zoontje zich zou gedragen. Maar Marissa stelde ons meteen op ons gemak en hij was snel vertrouwd. Ze neemt goed de tijd voor je en geeft tips als dat nodig is. De paar uurtjes in de Noorwijkse duinen hebben prachtige foto's opgeleverd waar wij heel erg blij mee zijn. We zullen haar zeker aanbevelen! 

""“Die paar uur in de duinen leverden prachtige foto’s op van ons gezin.”

Anouk & Kenneth

We hebben een erg gezellige middag gehad met Marissa tijdens de zwangerschapsshoot. In het begin was het poseren voor ons beide een beetje wennen, maar Marissa stelde ons snel op ons gemak. Dat maakte het maken van de foto’s ook spontaner. We zijn erg tevreden en superblij met het eindresultaat!

"Marissa stelde ons snel op ons gemak."

Marthe & Danny

Ik heb een fotoshoot bij Marissa gedaan met mijn kindje van zeven maanden. Ze stelde mij gelijk al op mijn gemak. Ze kon goed inzien als mijn dochter een korte pauze nodig had en had daar alle geduld en begrip voor. Ik was iets huiverig vanwege de bewolking, maar de foto's hebben alles goed gemaakt! Bizar hoe mooi het resultaat is, het toont dat Marissa er altijd (ongeacht bijvoorbeeld het weer) er een prachtig plaatje van weet te maken. Ik ben zó onwijs blij met het resultaat! Bedankt lieve Marissa, tot een volgende shoot!

"Er was alle geduld en begrip."

Milena

Superfijne en gezellige zwangerschapsshoot en newbornshoot gehad.
Op een rusige en speelse manier betrok Marissa onze oudste er goed bij en vond hij de shoot op het strand erg leuk! Marissa nam de tijd en kwam zelf met leuke ideeën. Heel blij met het resultaat en nogmaals super bedankt!

"Marissa betrok onze oudste er goed bij."

Dennis & Moniek

Wij hebben zowel onze zwangerschapsshoot als de newbornshoot bij Marissa gedaan, echt een aanrader. Marissa weet als geen ander een mooie sfeer neer te zetten, wat prachtig naar voren komt in de foto's. Marissa heeft heel goede ideeën over de styling en zorgde dat de hele setting heel goed bij ons paste en ook beide shoots op elkaar aansloten. Door haar rustige en vriendelijke uitstraling voelden wij ons meteen op ons gemak en lukte het zelfs om onze drie weken oude baby goed te fotograferen!

"Echt een aanrader. Wij voelden ons meteen op ons gemak."

Jorick & Femke

Na de selectie van de mooiste beelden begint de nabewerking. Binnen twee tot drie weken na de shoot, ontvang je de beelden via een online link. 

05. Editing & oplevering

Ik ga aan de slag met het selecteren van de foto's. Binnen één tot twee weken na de shoot deel ik alvast een preview. Ook zal ik hierbij een verzoek voor de betaling toesturen. 

04. Preview & betaling

De dag van de shoot! Ik weet hoe spannend het kan zijn om voor de camera te staan, maar ik doe mijn uiterste best om dit voor iedereen zo ontspannen mogelijk te maken!

03. Shoot

Heb je jouw aanvraag verzonden? Superleuk! Wij bespreken een datum voor de shoot en op basis van jouw wensen denk ik mee over de locatie en geef advies over de styling.

02. Voorbereiding

Op deze pagina ontdek je de soorten shoots die ik aanbied. Wil je een shoot boeken? Neem dan contact op via het formulier onderaan deze pagina. Laat je mij weten wat jouw wensen zijn?

01. Aanvraag

Mijn werkwijze

Wat je kunt verwachten

FAQ

neem contact op >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Superleuk! Je kunt onderaan deze pagina een aanvraag indienen. Vermeld zoveel mogelijk informatie, zoals de soort shoot die je wilt boeken, het gezelschap, of je al een locatie op het oog hebt en natuurlijk de gewenste periode. Dan kom ik snel bij je terug!

4. IK BEN KLAAR OM TE BOEKEN. WAT NU?

Tijdens de voorbereiding bespreken wij de styling, want kleding is erg bepalend voor de sfeer in de foto's. En dit laat je natuurlijk ook stralen, dus doe vooral iets aan waar je jezelf mooi in voelt! En verder? Vooral jezelf zijn, dan komt het helemaal goed!

3. KAN IK VOORAF IETS DOEN?

Het is fijn om een shoot op tijd te boeken, zodat je verzekerd bent van een plekje. Ik raad twee tot drie maanden van tevoren aan, maar ook als je last minute een aanvraag wilt doen, kun je altijd een berichtje sturen. Wie weet! 

2. HOE VER VAN TEVOREN MOET IK BOEKEN?

Bewolking is gelukkig geen enkel probleem. Dat fotografeert soms zelfs fijner dan een zonovergoten dag, dus dan gaan wij gewoon lekker shooten. Bij regen spreken wij samen een nieuwe datum af voor de shoot. Dit besluit zal op de dag van de shoot worden genomen en hierover houden wij sowieso contact. 

1. Wat te doen bij slecht weer op de dag van de shoot?

Bij het boeken van een shoot ga je er mee akkoord dat de foto's gebruikt mogen worden op mijn social media account of website. Mocht je dit liever niet willen, geef dit dan aan tijdens het boeken. 

5. WORDEN MIJN BEELDEN ONLINE GEPLAATST?

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Wil je graag een shoot boeken, een cadeaubon bestellen of heb je een vraag?
Stuur mij gerust een berichtje!

Als fotograaf is het erg fijn als je je werk kunt laten zien. Bij het boeken van een shoot ga je ermee akkoord dat de foto's gebruikt mogen worden op mijn social media account of website. Mocht je dit liever niet willen, geef dit dan aan tijdens het boeken.

Boek jouw shoot