lees verder >

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen als ik je vertel dat foto's voor mij het meest waardevolle bezit zijn. Foto's kunnen zoveel betekenen. Ze brengen je terug naar een moment en zijn een herinnering voor altijd. In mijn tienerjaren kocht ik dan ook mijn eerste camera en die ging overal mee naartoe. 

Hi, ik ben Marissa, 
 beeldmaker & strandliefhebber

Over 

Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en zodoende ontdekte ik dat ik met mijn grote hobby fotografie beide passies kwijt kon. Fotografie is voor mij meer dan het vastleggen van herinneringen. Het is gevoelswerk en daar stop ik al mijn liefde in. 

Het liefst fotografeer ik aan zee, maar ook zonder camera ben ik hier vaak te vinden. Het strand geeft mij een gevoel van vrijheid en rust. Het is de plek waar ik de fijnste wandelingen maak, waar ik getrouwd ben en waar ik vaak de lekkerste appeltaart eet. Dat ik er ooit achter ben gekomen dat Marissa letterlijk 'van de zee' betekent kan ook vast geen toeval meer zijn.

Het creëren van beeld heeft bij mij altijd voor een vuurtje gezorgd. Tijdens mijn middelbare schooltijd figureerde ik veel in series en films en besloot de opleiding Media & Entertainment Management te volgen om achter de schermen te gaan werken. Welke rol ik hierin zou vervullen, wist ik op dat moment nog niet zo goed. Ik was in elk geval vastberaden om vooral mooie beelden te gaan maken. 

Na mijn studie kocht ik van mijn eerste salaris een spiegereflexcamera en werkte als producer in de reclamebranche. Uiteindelijk kreeg ik de wens om meer met mensen te gaan werken en wijzigde mijn koers. 

Ontdek mijn aanbod

Met mijn fotografie wil ik ervoor zorgen dat je de geluksmomentjes bij je kunt houden. Daarbij vind ik het belangrijk om in de nabewerking zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te blijven, zodat de beelden in lijn zijn met jouw herinnering. Tijdloze beelden waar je jarenlang op terug kunt kijken. Tijdens een shoot geniet ik enorm van het geluk dat ik zie en dit vang ik graag voor jou op beeld! 

Ik hou van tijdloze en kleurrijke beelden die aansluiten bij jouw herinnering

Je kunt boeken via de onderstaande link of via mijn contactgegevens onderaan de website. Ik zie je berichtje graag tegemoet!

Ik kijk ernaar  uit om je
te ontmoeten!