Portfolio

Marissa fotografeerde mijn vriend en mij tussen de mooie klaprozen. Het was alleen al een geweldige ervaring, omdat we ons erg op ons gemak voelden en ook veel lol hadden tijdens de shoot. Van het resultaat werden we al helemaal heel blij. De foto's stralen zoveel liefde en vrolijkheid uit. Elke keer dat ik ernaar kijk, krijg ik weer een dikke glimlach op mijn gezicht.

Ik ben superblij dat we deze foto's van onszelf hebben, vlak na de aankoop van ons eerste huis. We staan er spontaan op, de foto's hebben haast iets magisch en dit is tegelijkertijd gewoon echt wie wij zijn. Ik ben heel blij dat we straks de allermooiste foto's een prominent plekje in ons nieuwe huis kunnen geven en ook dat we dit moment hebben vastgelegd om over 30 jaar via de foto's nog altijd aan te kunnen terugdenken. Dank je wel voor de mooie ervaring en het prachtige eindresultaat, Marissa!

"De foto's hebben haast iets magisch en dit is tegelijkertijd gewoon echt wie wij zijn."

Romy

Wij hebben zowel onze zwangerschapsshoot als de newbornshoot bij Marissa gedaan, echt een aanrader. Marissa weet als geen ander een mooie sfeer neer te zetten, wat prachtig naar voren komt in de foto's. Marissa heeft heel goede ideeën over de styling en zorgde dat de hele setting heel goed bij ons paste en ook beide shoots op elkaar aansloten. Door haar rustige en vriendelijke uitstraling voelden wij ons meteen op ons gemak en lukte het zelfs om onze drie weken oude baby goed te fotograferen!

"Echt een aanrader.
Wij voelden ons meteen op ons gemak."

Femke & Jorick

Ik heb een fotoshoot bij Marissa gedaan met mijn kindje van zeven maanden. Ze stelde mij gelijk al op mijn gemak. Ze kon goed inzien als mijn dochter een korte pauze nodig had en had daar alle geduld en begrip voor. Ik was iets huiverig vanwege de bewolking, maar de foto's hebben alles goed gemaakt! Bizar hoe mooi het resultaat is, het toont dat Marissa er altijd (ongeacht bijvoorbeeld het weer) er een prachtig plaatje van weet te maken. Ik ben zó onwijs blij met het resultaat! Bedankt lieve Marissa, tot een volgende shoot!

"Er was alle geduld en begrip."

Milena

Superfijne en gezellige zwangerschapsshoot en newbornshoot gehad.
Op een rusige en speelse manier betrok Marissa onze oudste er goed bij en vond hij de shoot op het strand erg leuk! Marissa nam de tijd en kwam zelf met leuke ideeën. Heel blij met het resultaat en nogmaals super bedankt!

"Marissa betrok onze oudste er goed bij."

Dennis & Moniek

Wat is Marissa een lieve, leuke en gepassioneerde fotografe! Ze heeft een hele bijzondere periode in mijn leven vastgelegd, namelijk mijn eerste zwangerschap! Alles is natuurlijk spannend in zo'n periode, maar vooral in bikini op een (redelijk druk!) strand voor de camera staan... Ondanks dat wist Marissa mij vanaf het moment dat ik haar ontmoette op mijn gemak te stellen. Je kan duidelijk merken dat Marissa geïnteresseerd is in de persoon die zij op dat moment aan het shooten is. Het enthousiasme spatte er vanaf! Ze gaf instructies waar nodig en de communicatie (zowel voor, tijdens als na het shooten) heb ik als warm, gezellig, ongedwongen, fijn en professioneel ervaren. Toen ik de foto's binnenkreeg was ik sprakeloos! Ik vind ze zo ontzettend mooi geworden en toppen al mijn verwachtingen!

"Wat is Marissa een lieve, leuke en gepassioneerde fotografe!"

Sidney

Dit was onze eerste fotoshoot als gezin. We vonden het best wel spannend hoe ons zoontje zich zou gedragen. Maar Marissa stelde ons meteen op ons gemak en hij was snel vertrouwd. Ze neemt goed de tijd voor je en geeft tips als dat nodig is. De paar uurtjes in de Noorwijkse duinen hebben prachtige foto's opgeleverd waar wij heel erg blij mee zijn. We zullen haar zeker aanbevelen! 

"Die paar uur in de duinen leverden prachtige foto's op van ons gezin."

Anouk & Kenneth

We hebben een erg gezellige middag gehad met Marissa tijdens de zwangerschapsshoot. In het begin was het poseren voor ons beide een beetje wennen, maar Marissa stelde ons snel op ons gemak. Dat maakte het maken van de foto’s ook spontaner. We zijn erg tevreden en superblij met het eindresultaat!

"Marissa stelde ons snel op ons gemak."

Marthe & Danny

ontdek mijn werkwijze >

Ik vind het belangrijk dat een shoot voelt als een uitje, waar je met veel plezier aan terugdenkt. De ervaring is minstens zo belangrijk, want dit draagt bij aan het gevoel dat je hebt als je de foto's ziet. Ik zal er dan ook voor zorgen dat jullie je op je gemak voelen. Hoe leuk is het om hier dagelijks - en waarschijnlijk nog jaren later - op terug te kunnen kijken? 

Tijdloze beelden vol plezier, die wil ik voor iedereen maken

M

Dan zie ik jouw berichtje graag tegemoet! Je kunt boeken via de onderstaande link of via mijn contactgegevens onderaan de website.

Mag ik jouw liefdevolle momenten vastleggen?