Aanbod

shoots & prijzen

Ik maak het alledaagse van nu tastbaar voor later. Met kleurrijke foto’s die voor altijd een glimlach op je gezicht toveren. Als fotograaf in Alphen aan den Rijn doe ik niets liever dan jou en je dierbaarste mensen op beeld vangen. Van newbornfotografie tot portretfoto’s of foto’s met je partner – ik fotografeer jullie met liefde. 

Kleurrijke fotograaf in Alphen aan den Rijn

meer over mij >

Lifestyle-fotograaf, strandliefhebber, avonturier en dol op de kleine momenten groots maken. De liefde voor fotografie begon al toen ik op mijn 14e mijn eerste compact-camera mocht uitzoeken bij Kijkshop. Sindsdien ben ik nooit gestopt met mooie momenten op beeld vastleggen. 

Fotograaf in Alphen aan den Rijn die jou met liefde vastlegt

Ik werk met veel plezier als fotograaf in Alphen aan den Rijn en omgeving. Voor mijn lens kun jij echt jezelf zijn. Ik stel je tijdens de shoot volledig op je gemak. Spelen met licht, de prachtigste plekken zoeken en samen iets creëren wat bijna voelt als magie – dat alles maakt mij gelukkig. Als ik later terughoor dat het plaatje helemaal klopt, is mijn missie geslaagd.

 

De liefde, het plezier en de emoties tastbaar maken – dát is wat ik als fotograaf in Alphen aan de Rijn het allerliefst doe. Ik zorg ervoor dat je de kleine liefdevolle momenten van nu ook jaren later nog kunt terughalen.

Milena

Ik heb een fotoshoot bij Marissa gedaan met mijn kindje van zeven maanden. Ze stelde mij gelijk al op mijn gemak. Ze kon het goed inzien als mijn dochter een korte pauze nodig had en had daar alle geduld en begrip voor. Bizar hoe mooi het resultaat is, het toont dat Marissa er altijd (ongeacht bijvoorbeeld het bewolkte weer) er een prachtig plaatje van weet te maken. Ik ben zó onwijs blij met het resultaat!

“Marissa stelde me gelijk op mijn gemak.”

Jorick & Femke

Wij hebben zowel onze zwangerschapsshoot als de newbornshoot bij Marissa gedaan, echt een aanrader. Marissa weet als geen ander een mooie sfeer neer te zetten, wat prachtig naar voren komt in de foto's. Marissa heeft heel goede ideeën over de styling en zorgde dat de hele setting heel goed bij ons paste en ook dat beide shoots op elkaar aansloten. Door haar rustige en vriendelijke uitstraling voelden wij ons meteen op ons gemak en lukte het zelfs om onze drie weken oude baby goed te fotograferen!

“Het lukte zelfs om onze baby goed te fotograferen.”

Marissa fotografeerde mijn vriend en mij tussen de mooie klaprozen. Het was alleen al een geweldige ervaring, omdat we ons erg op ons gemak voelden en ook veel lol hadden tijdens de shoot. Van het resultaat werden we al helemaal heel blij. De foto's stralen zoveel liefde en vrolijkheid uit. Elke keer dat ik ernaar kijk, krijg ik weer een dikke glimlach op mijn gezicht.

Ik ben superblij dat we deze foto's van onszelf hebben, vlak na de aankoop van ons eerste huis. We staan er spontaan op, de foto's hebben haast iets magisch en dit is tegelijkertijd gewoon echt wie wij zijn. Ik ben heel blij dat we straks de allermooiste foto's een prominent plekje in ons nieuwe huis kunnen geven en ook dat we over 30 jaar via de foto’s altijd aan dit moment kunnen terugdenken.”

“De foto’s hebben iets magisch en we staan er echt op zoals we zijn.”

Romy

~ 1 uur fotografie in de natuur of op een locatie binnen.

~ Een selectie van de mooiste beelden (minimaal 20), allemaal door mij bewerkt.

~ Alle beelden in een hoge resolutie (nabestellen is niet nodig!).

~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Nieuwveen (daarbuiten 0,35/km). Excl. parkeerkosten. 

Wat is inclusief?

Wil je jezelf op beeld terugzien zoals je bent? Bijvoorbeeld als waardevol cadeau aan jezelf? Of om jezelf als ondernemer op je site te laten zien? Samen maken wij de beelden waarop je straalt, waar je vol trots naar kijkt en waarvan je later denkt “Ja, dit is wie ik ben!”.

Graag denk ik met je mee over de locatie, styling of zelfs een gaaf concept. Er is van alles mogelijk! Als fotograaf maak ik portretten in Alphen aan den Rijn, maar ook in de wijde omgeving. Bijvoorbeeld op het strand, in het bos, in een park of bij jou thuis. 

249,-

Portret

True love conquers all

~ 1 tot 1,5 uur fotografie in de natuur of op een locatie binnen.

~ Een selectie van de mooiste beelden (minimaal 20), allemaal door mij bewerkt.

~ Alle beelden in een hoge resolutie (nabestellen is niet nodig!).

~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Nieuwveen (daarbuiten 0,35/km). Excl. parkeerkosten. 

Wat is inclusief?

Wil je graag een fotoshoot met jouw geliefde boeken? Of het nu is voor je verloving of gewoon zomaar - mooie foto's van jullie samen zijn goud waard. Ik hou van de liefde. Én van de liefde vastleggen tussen jullie. Tijdens de shoot zal ik jullie begeleiden, zodat jullie vooral van elkaar kunnen genieten. De verbinding, jullie emoties, het plezier en de details; ik vang het allemaal voor jullie in beeld.

V.a. 249,-

Liefde

Gaan jullie binnenkort trouwen? Deze onvergetelijke dag leg ik graag vast, niets mooier dan dat! Van het klaarmaken in de ochtend tot hét “Ja, ik wil!”-moment en de dansjes ‘s avonds – ik fotografeer ze voor je, zodat jij de mooiste dag van je leven nooit meer vergeet. Benieuwd wat er mogelijk is? Laat mij weten wat jullie wensen zijn. Dan denk ik met alle liefde met jullie mee.

trouwplannen?

~ 1 tot 1,5 uur fotografie op een locatie in de natuur (zoals de duinen, het strand, het bos of een park bij jullie in de buurt).

~ Een selectie van de mooiste beelden (minimaal 20), allemaal door mij bewerkt.

~ Alle beelden in een hoge resolutie (nabestellen is niet nodig!).

~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Nieuwveen (daarbuiten 0,35/km). Excl. parkeerkosten.

*Deze prijs geldt tot 5 personen. Voor een familieshoot met meer mensen (extra gezellig!) geldt een toeslag van 10,- per persoon. 

Wat is inclusief?*

Eén keer knipperen en je kindje is alweer flink gegroeid. Daarom is een fotoshoot met je gezin zo bijzonder. Ik leg jullie graag samen vast. Precies zoals jullie zijn. We maken er samen vooral een leuk moment van. Met de voeten in het zeewater of takken zoekend in het bos. 

Je ontvangt zowel beelden van jullie samen als portretten van ieder gezinslid. Zo heb je meer dan genoeg foto’s die zeker een plekje aan de muur verdienen. 

v.a. 249,-*

Gezin

~ 1 tot 1,5 uur fotografie op een locatie in de natuur of bij jou thuis.

~ Een selectie van de mooiste beelden (minimaal 20), allemaal door mij bewerkt.

~ Alle beelden in een hoge resolutie (nabestellen is niet nodig!).

~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Nieuwveen (daarbuiten 0,35/km). Excl. parkeerkosten.    

*Combinatiekorting: Hoe mooi is het om niet alleen je zwangere buik, maar ook je pasgeboren kleintje straks te laten vastleggen? Combineer de zwangerschapsshoot met een newbornshoot. Dan geldt een combinatieprijs van 475,-. 

Wat is inclusief?

Een zwangerschap is ontzettend bijzonder. Voor je het weet ligt je kleintje in je armen en voelen de trapjes in je buik als lang geleden. Dat maakt het zo waardevol om deze speciale tijd vast te leggen. Zo kun je er altijd aan terugdenken.

Heel graag leg ik jou en je mooie buik vast tussen de 32 en 36 weken zwangerschap. Samen kijken we wat jij het liefst wilt. In je eentje of met je partner? Op het strand, bij jou thuis of op een andere plek? We bekijken samen waar jij je het fijnst voelt. 

249,-*

Zwangerschap

~ 1 tot 1,5 uur fotografie bij jou thuis.

~ Een selectie van de mooiste beelden (minimaal 20), allemaal door mij bewerkt.

~ Alle beelden in een hoge resolutie (nabestellen is niet nodig!).

~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Nieuwveen (daarbuiten 0,35/km). Excl. parkeerkosten. 

*Combinatiekorting: Naast de geboorte van je kleintje is ook een zwangerschap heel bijzonder én het vastleggen waard. Combineer je de newbornshoot met een zwangerschapsshoot? Dan geldt een combinatieprijs van 475,-.

Wat is inclusief?*

Net uit de buik zijn kindjes nog zo kwetsbaar, knuffelbaar en klein. Het is een periode om nooit te vergeten. Daar help ik je graag bij door als fotograaf in Alphen aan den Rijn jullie kindje én jullie als gezin vast te leggen. Gewoon bij jullie thuis. Daarbij neem ik alle tijd om dit op een fijne manier te doen voor elk gezinslid, ook rekening houdend met slaapjes en voedingen.

De komst van je kindje laat zich natuurlijk niet plannen. Daarom zet ik de uitgerekende datum als notitie in mijn agenda. Zodra jullie er klaar voor zijn, plannen we de shoot. 

249,-*

Newborn

Daarna ga ik alle geselecteerde beelden nabewerken. De kleuren houd ik altijd zo natuurgetrouw mogelijk. Zo herken je jezelf en het moment echt in de foto. Binnen 2-3 weken na de shoot ontvang je een link met alle bewerkte foto’s. Geniet van het resultaat! 

05. Editing & oplevering

Uit de foto’s kies ik de allermooiste exemplaren. Na 1-2 weken krijg je alvast een preview: een paar eerste bewerkte foto’s. Een voorproefje van het eindresultaat dus! Ook stuur ik je een verzoek voor de betaling. 

04. Preview & betaling

Het moment is daar: shooting time! We maken er samen een feestje van. Je hoeft niet bang te zijn om voor de camera te staan. Ik zorg ervoor dat iedereen zich ontspannen voelt. 

03. Shoot

Samen prikken we een datum voor de shoot. Superleuk! Ook denk ik graag met je mee over een geschikte locatie. Heb je nog andere vragen? Laat het me weten! Zo geef ik je ook graag advies over de kleding. 

02. Voorbereiding

Wil je een shoot boeken? Of heb je een vraag over mijn fotoshoots? Neem contact met mij op via het formulier onderaan de pagina. Laat me ook weten wat je wensen zijn. Dan denk ik graag mee. 

01. Aanvraag

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze als fotograaf in alphen aan den rijn

Dat jij je op je gemak voelt, dat je jezelf herkent in de foto’s én dat jouw mooiste momenten zijn vastgelegd. Die dingen vind ik het belangrijkst bij een shoot. Dit is wat je kunt verwachten als je mij als fotograaf in Alphen aan de Rijn (of omgeving) inschakelt: 

FAQ

neem contact op >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Als je een shoot boekt, ga je ermee akkoord dat ik je beelden op mijn site en social media kan plaatsen. Wil je dat liever niet? Laat het me weten bij het boeken. Dan houd ik daar rekening mee. 

4. Worden mijn beelden online geplaatst? 

Ik help je graag om goed voorbereid naar de shoot te komen. We bespreken van tevoren onder andere de styling uitgebreid. Kleding doet namelijk veel met de sfeer van de foto. Het is vooral belangrijk dat je kleding aantrekt waarin je je mooi voelt. Vergeet verder je glimlach niet en wees vooral jezelf tijdens het shooten. Dan komt het helemaal goed! 

3. Wat kan ik doen ter voorbereiding? 

Als je je shoot op tijd boekt, weet je zeker dat je een plekje hebt. Meestal raad ik aan om 2-3 maanden van tevoren te boeken. Ben je wat meer last-minute? Stuur me alsnog een berichtje! Wie weet kunnen we toch iets plannen.  

2. HOE VER VAN TEVOREN MOET IK BOEKEN?

Als het bewolkt is, is er geen wolkje aan de lucht wat shooten betreft. Op een bewolkte dag kan ik alsnog prachtige foto’s maken. Regent het op de shootdag? Dan spreken we samen een nieuwe datum af. Daar hebben we dan op de dag van de shoot contact over. 

1. Wat als er slecht weer is op de dag van de shoot?

Ik hoor vaak dat mensen bang zijn niet fotogeniek te zijn. Maar geloof me: iedereen staat prachtig op de foto. Als je maar jezelf bent. Ik stel je altijd op je gemak en geef je vaak kleine opdrachtjes of aanwijzingen. Daardoor voelt de shoot volgens mijn klanten vooral als een gezellig uitje en een mooie ervaring. 

5. Ik vind op de foto gaan spannend. Is een fotoshoot dan wel iets voor mij?

Superleuk om dat te horen! Vul onderaan deze pagina het contactformulier in. Dan prikken we samen een geschikt moment. Geef in je aanvraag zoveel mogelijk informatie door. Denk aan het type shoot, het gezelschap, de gewenste periode of de locatie die je op het oog hebt. Dan hoor je snel van mij. 

6. Ik wil een fotoshoot boeken. Hoe werkt dat?

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Wil jij ook mooie beelden hebben van jezelf, je gezin of andere dierbaren? Als fotograaf in Alphen aan de Rijn en omgeving leg ik jou met alle liefde in de natuur of thuis vast.

Wil je een fotoshoot boeken? Heb je een vraag? Laat het me weten via het formulier hieronder. Ik vind het tof om van je te horen. 

Als fotograaf is het erg fijn als je je werk kunt laten zien. Bij het boeken van een shoot ga je ermee akkoord dat de foto's gebruikt mogen worden op mijn social media account of website. Mocht je dit liever niet willen, geef dit dan aan tijdens het boeken.

MIJ INSCHAKELEN ALS FOTOGRAAF
IN ALPHEN AAN DEN RIJN?