Aanbod

shoots & prijzen

De momenten van vandaag zijn later onbetaalbaar. Ik help je om jullie plezier, emoties en gewoon wie jullie zijn te vangen op kleurrijke foto’s. Aan het strand, in de duinen, in het bos of bij je thuis. Als fotograaf in Noordwijk help ik je aan foto’s waar je altijd met een lach van oor tot oor op terugkijkt. Van gezinsshoots tot portretten of trouwreportages. Zullen we er samen een feestje van maken?

Kleurrijke fotograaf in Noordwijk

meer over mij >

Mijn naam is Marissa Zandvliet. Ik ben fotograaf in Noordwijk en omgeving. Uiteraard groot strandliefhebber. Ook een gevoelsmens. Verliefd op mijn man, op reizen en ook zeker op chocola. En al vanaf mijn 14e is achter de camera de plek waar ik het liefst ben. Met mooie mensen voor mijn lens, op een prachtige plek. Ik fotografeer jullie met liefde. Want de liefdevolle momenten nu blijken later vaak juist groots te zijn.

Als fotograaf in Noordwijk fotografeer ik je zoals je écht bent

Als lifestyle-fotograaf vind ik het belangrijk dat jij jezelf herkent in de foto’s. Dat je dat ene trekje ziet bij je kind als hij iets stouts doet. De schaterlach als papa een grapje maakt. Of de liefdevolle blik naar elkaar. Tijdens elke shoot stel ik je op je gemak. Zelfs je eigenwijze peuter betrek ik erbij. Zo zorgen we samen voor beelden die de liefde, de emoties en het plezier tastbaar maken. Voor nu en altijd.
 

Voor mijn lens hoef je niets anders te doen dan genieten en jezelf zijn. Ik maak van elke fotoshoot een feestje. Of je nu in je eentje poseert met de strandzon achter je gezicht, je pasgeboren kleintje wilt vastleggen of liefdevol in de ogen van je partner kijkt in de Noordwijkse duinen – met jou samen creëer ik beelden waar je later met een lach naar kijkt.

Anouk & Kenneth

Dit was onze eerste fotoshoot als gezin. We vonden het best spannend hoe ons zoontje zich zou gedragen. Maar Marissa stelde ons meteen op ons gemak en hij voelde zich snel vertrouwd. Marissa neemt goed de tijd voor je en geeft tips als dat nodig is. De paar uurtjes in de Noordwijkse duinen hebben prachtige foto's opgeleverd waar wij heel blij mee zijn. We zullen haar zeker aanbevelen!

“Die paar uur in de duinen leverden prachtige foto’s op van ons gezin.”

Romy

Marissa fotografeerde mijn vriend en mij tussen de mooie klaprozen. Het was alleen al een geweldige ervaring, omdat we ook veel lol hadden tijdens de shoot. Van het resultaat werden we al helemaal heel blij. De foto's stralen zoveel liefde en vrolijkheid uit. Elke keer dat ik ernaar kijk, krijg ik weer een dikke glimlach op mijn gezicht.

Ik ben superblij dat we deze foto's van onszelf hebben, vlak na de aankoop van ons eerste huis. We staan er spontaan op, de foto's hebben haast iets magisch en dit is tegelijkertijd gewoon echt wie wij zijn.

"De foto's zijn magisch en tegelijkertijd helemaal wie wij zijn."

We hebben een erg gezellige middag gehad met Marissa tijdens de zwangerschapsshoot. In het begin was het poseren voor ons beide een beetje wennen, maar Marissa stelde ons snel op ons gemak. Dat maakte het maken van de foto’s ook spontaner. We zijn erg tevreden en superblij met het eindresultaat!

“Marissa stelde ons snel op ons gemak tijdens de zwangerschapsshoot.”

Marthe & Danny

~ 1 tot 1,5 uur fotografie bij jou thuis.

~ Een selectie van de mooiste beelden (minimaal 20), allemaal door mij bewerkt.

~ Alle beelden in een hoge resolutie (nabestellen is niet nodig!).

~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Nieuwveen (daarbuiten 0,35/km). Excl. parkeerkosten. 

*Combinatiekorting: Ook de periode voordat je kleintje er is, is onwijs bijzonder. Vergeet zeker niet om ook die speciale tijd op beeld vast te leggen. Ik fotografeer je heel graag met je prachtige babybuik. Laat je zowel newborn- als zwangerschapsfoto’s van mij maken? Dan krijg je een mooie korting en betaal je in totaal maar 475,-.

Wat is inclusief?*

Je kindje is net uit de buik nog zo klein, kwetsbaar en knuffelig. Ik help je om dit beeld met die mini-teentjes en de slaperige oogjes nooit te vergeten. Als fotograaf in Noordwijk vind ik newbornshoots één van de mooiste dingen om te doen. We maken er samen een relaxed moment van. Ik kom bij jullie thuis langs en maak daar foto’s van je kindje en van jullie als gezin. Altijd in jullie eigen veilige omgeving. En altijd met het geduld waar het ritme van een baby’tje om vraagt.

Wil je straks met je kleintje op de foto gaan? Mail me met je uitgerekende datum. Dan zet ik die met potlood in mijn agenda, zodat we vlak daarna een shoot kunnen plannen als jullie eraan toe zijn.

249,-*

Newborn

~ 1 tot 1,5 uur fotografie op een locatie in de natuur of bij jou thuis.

~ Een selectie van de mooiste beelden (minimaal 20), allemaal door mij bewerkt.

~ Alle beelden in een hoge resolutie (nabestellen is niet nodig!).

~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Nieuwveen (daarbuiten 0,35/km). Excl. parkeerkosten.    

*Combinatiekorting: Ook de eerste weken met je kleintje zijn een periode om nooit te vergeten. Daarom kom ik met alle liefde in de eerste weken langs om jouw kindje in de eerste inimini-fase te fotograferen. Boek je zowel een zwangerschaps- als een newbornshoot bij mij? Dan profiteer je van een combinatieprijs van 475,-.

Wat is inclusief?

Een mini-mensje in je buik voelen groeien is één van de meest magische dingen die er is. Het is dan ook onwijs waardevol om je prachtige zwangere lichaam vast te leggen zoals het nu is. Zo kun je altijd terugkijken op de tijd waarin je kleintje dichterbij je was dan ooit.

Als fotograaf in Noordwijk vind ik zwangerschapsshoots ontzettend mooi om te doen. Ik fotografeer je op de plek waar jij je fijn voelt. Misschien aan het Noordwijkse strand, in de duinen of gewoon bij jou thuis. Met je partner, alleen of met andere kinderen erbij – het kan allemaal. We maken er samen iets prachtigs van. Van het moment én van de foto’s.

Tip: tussen de 32 en 36 weken is het beste moment voor een zwangerschapsshoot.

249,-*

Zwangerschap

~ 1 tot 1,5 uur fotografie op een locatie in de natuur (zoals de duinen, het strand, het bos of een park bij jullie in de buurt).

~ Een selectie van de mooiste beelden (minimaal 20), allemaal door mij bewerkt.

~ Alle beelden in een hoge resolutie (nabestellen is niet nodig!).

~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Nieuwveen (daarbuiten 0,35/km). Excl. parkeerkosten.

*Deze prijs is voor shoots tot 5 personen. Kom je met een groter gezelschap (extra gezellig!), dan betaal je 10,- per persoon extra.

Wat is inclusief?*

Wat worden kindjes toch snel groot! Het is een cliché, maar elke ouder zal het herkennen. Dat maakt het zo mooi om een gezinsshoot te doen met je kind of kindjes erbij. Of je nu een schattige baby, een eigenwijze peuter of een heerlijke puber hebt – ik fotografeer jullie prachtige gezin precies jullie zijn. We maken er samen een moment van dat voor iedereen als een leuk uitje voelt. Op het Noordwijkse strand, in het bos, in de duinen of misschien gewoon in jullie tuin.

Tijdens de shoot maak ik foto’s van jullie als gezin én portretten van elk gezinslid. Zo heb je straks een prachtige collectie foto’s om altijd met een grote lach op terug te kijken en misschien zelfs een mooie plek in huis te geven.

v.a. 249,-*

Gezin

True love conquers all

~ 1 tot 1,5 uur fotografie in de natuur of op een locatie binnen.

~ Een selectie van de mooiste beelden (minimaal 20), allemaal door mij bewerkt.

~ Alle beelden in een hoge resolutie (nabestellen is niet nodig!).

~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Nieuwveen (daarbuiten 0,35/km). Excl. parkeerkosten. 

Wat is inclusief?

All you need is love. The Beatles zingen er een nummer over. Ik leg het vast op beeld. De liefde die er is tussen jou en je partner. Op jullie bruiloft, voor jullie verloving, maar ook vaak gewoon zomaar. Ik hou van de liefde vastleggen. De emoties, de twinkelende ogen, de lach om die ene foute grap van je partner die alleen jij snapt… Ik vang het allemaal op beeld, terwijl jullie niets anders doen dan genieten. Van de shoot en van elkaar.

Tijdens de shoot geef ik jullie opdrachtjes en aanwijzingen. Zo staan jullie altijd prachtig en liefdevol op de foto.

V.a. 249,-

Liefde

Gaan jullie bijna trouwen? Niets is mooier dan die droomdag voor jullie vastleggen in een reeks met schitterende beelden. Dat begint al bij het optutten in de ochtend. Dan het jawoord. En later de verrukkelijke bruidstaart en de dansjes op de dansvloer. Al die magische momenten vol liefde leg ik vast op beeld. Zo kun jij deze mooiste dag van je leven oneindig herbeleven. Benieuwd naar mijn opties? Stuur me een berichtje! Dan denk ik met jullie mee.

trouwplannen? (v.a. 1.200,-)

~ 1 uur fotografie in de natuur of op een locatie binnen.

~ Een selectie van de mooiste beelden (minimaal 20), allemaal door mij bewerkt.

~ Alle beelden in een hoge resolutie (nabestellen is niet nodig!).

~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Nieuwveen (daarbuiten 0,35/km). Excl. parkeerkosten. 

Wat is inclusief?

We maken zo vaak foto’s van anderen. Maar hoe vaak sta jij eigenlijk zelf voor de lens? Trakteer jezelf op een waardevol cadeau: een prachtige serie portretten van jezelf. Kleurrijk, spontaan en echt. Op mijn foto’s ben jij altijd “jij”. Met je unieke trekjes en je oprechte lach. Een prachtig cadeau om aan jezelf te geven! Maar ook heel tof als je ondernemer bent en foto’s zoekt voor je site of socials.

De portretshoot is jouw feestje. Daarom denken we over alles na om tot het resultaat te komen dat jij zoekt. Zo is er qua locatie veel mogelijk. Denk aan het golden hour op het Noordwijkse strand, een park, een hip koffietentje… Ik kan niet wachten om jou te laten stralen. Are you ready to shine?

249,-

Portret

Dan zet ik de puntjes op de ‘i’ in de nabewerking. Ik houd het altijd subtiel en natuurlijk. Zo zijn jullie allemaal écht jezelf op beeld. Binnen 2-3 weken na de shoot ontvang je alle bewerkte foto’s via een link. Ga er goed voor zitten en geniet van het resultaat!

05. Editing & oplevering

De foto’s zijn gemaakt! Nu ga ik ze uitzoeken, waarbij ik natuurlijk de allermooiste beelden kies. Na 1-2 weken krijg je al een preview in je mailbox. Een paar bewerkte foto’s dus! Zo heb je een eerste voorproefje van het resultaat. Ik stuur ook een betaalverzoek mee.

04. Preview & betaling

Het moment waar we allemaal naar hebben uitgekeken: shooting time! Met elkaar maken we er een onvergetelijke beleving van. Tijdens de shoot zorg ik ervoor dat iedereen zich lekker ontspannen voelt. Zelfs de kleintjes. Jullie hoeven enkel te genieten en jezelf te zijn.

03. Shoot

Wat, waar en hoe laat? Samen prikken we een datum voor de shootdag en kiezen we een toffe locatie. Ik deel graag mijn ideeën met je, maar wellicht heb je zelf al een locatie in je hoofd. Ook over andere voorbereidingen denk ik mee. Zo geef ik je ook graag kledingtips vooraf.

02. Voorbereiding

Yes, je bent er klaar voor om een shoot te boeken. Ik heb er nu al zin in! Laat mij je interesse weten via het formulier onderaan deze pagina. Zet je er ook direct je vragen of wensen bij? Dan denk ik met je mee hoe we tot het mooiste resultaat komen.

01. Aanvraag

Mijn werkwijze

Zo werk ik als fotograaf in Noordwijk

Plezier is voor mij het allerbelangrijkste tijdens een shoot. Het moet een magisch moment zijn voor iedereen. Daarom doe ik er alles aan dat jij jezelf kunt zijn, je fijn voelt en dat iedere glimlach op de foto’s een echte is. Boek je mij voor een shoot? Dit is hoe ik als fotograaf in Noordwijk te werk ga:

FAQ

neem contact op >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Je hoeft niet onzeker te zijn over hoe je op foto’s staat. Iedereen is fotogeniek. Juist doordat je voor mijn camera lekker jezelf kunt zijn en ik je op je gemak stel, zal je merken dat je prachtig op de foto’s staat. Ik geef ook graag kleine opdrachtjes of aanwijzingen, zodat je er prachtig op staat. Dat leidt altijd tot foto’s waar je ook zelf vol trots naar kijkt.

4. Is een fotoshoot wel iets voor mij? Ik sta niet altijd leuk op foto’s.

Veel hoef je niet voor te bereiden. Als je je goede humeur in je tas meeneemt, is het meeste voorwerk gedaan. Verder geef ik je voor de voorbereiding alvast wat kledingtips. Kleding is bepalend voor de sfeer van de foto, dus daarover denk ik graag met je mee. Heb je zelf bepaalde ideeën? Of zou een bepaald accessoire tof zijn voor portretten? Laat het me weten. Ik vind het alleen maar leuk om jouw toffe concept werkelijkheid te laten worden.

3. Hoe kan ik me voorbereiden op de fotoshoot?

Ongeveer 2-3 maanden van tevoren is het meest ideaal. Ben je iets later? Stuur me alsnog een berichtje! Wie weet kunnen we alsnog een moment vinden om samen te shooten. Ik denk graag met je mee!

2. Hoe ver van tevoren moet ik een shoot boeken?

Bewolking is gelukkig geen enkel probleem. Dat fotografeert soms zelfs fijner dan een zonovergoten dag. Dus dan gaan we gewoon lekker shooten, desnoods met een extra jasje aan. Is er regen voorspeld op de shootdag? Dan app ik je op de dag zelf om een nieuwe datum af te spreken. Na regen komt zonneschijn toch?! Ik doe alvast een zonnedansje en we maken er op een ander moment alsnog een stralende shoot van.

1. Wat als het bewolkt is of regent op de dag van de shoot?

Als je een shoot boekt, stem je ermee in dat ik je beelden mag gebruiken op mijn site en social media. Heb je dat liever niet? Laat het me weten bij het boeken. Dan houd ik daar natuurlijk rekening mee.

5. Worden mijn beelden online geplaatst?

Wat tof! Ik kijk er nu al naar uit om met je te shooten. Je kunt een shoot boeken via het formulier hieronder. Geef je daarbij alvast aan om wat voor shoot het gaat, met hoeveel mensen je komt en wanneer je de fotoshoot wilt plannen? Laat het me weten! Dan kijken we samen hoe we tot het mooiste resultaat én een toffe shoot kunnen komen. Zodra je me een berichtje stuurt, laat ik snel van me horen en prikken we een datum.

6. Hoe kan ik een fotoshoot bij je boeken?

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Foto’s van jezelf of je gezin zijn meer waard dan wat dan ook. Gun jezelf de magie van mooi vastgelegde momenten en laat jezelf of jullie fotograferen zoals jullie écht zijn. Als fotograaf in Noordwijk maak ik er iets magisch van. Van het shootmoment én het eindresultaat.

Wil je een shoot boeken of heb je een vraag? Vul het formulier hieronder in. Ik hoor graag van je en stuur je snel een berichtje terug.

Als fotograaf is het erg fijn als je je werk kunt laten zien. Bij het boeken van een shoot ga je ermee akkoord dat de foto's gebruikt mogen worden op mijn social media account of website. Mocht je dit liever niet willen, geef dit dan aan tijdens het boeken.

Mij boeken als
fotograaf in Noordwijk?