Aanbod

shoots & prijzen

De momenten die je nu beleeft, zijn later onbetaalbaar. Laat mij je helpen om ze te vangen in kleurrijke foto’s die je altijd naar het moment terugbrengen. Met veel liefde leg ik jou, je gezin of andere dierbaren vast op beeld. Van newbornfoto’s tot gezinsshoots of trouwreportages – als fotograaf in Hoofddorp maak ik foto’s die jou ook vele jaren later nog een glimlach bezorgen.

Kleurrijke fotograaf in  Hoofddorp

meer over mij >

Mijn naam is Marissa Zandvliet. Lifestyle-fotograaf, gevoelsmens, strandliefhebber, dol op bonbons, maar vooral verliefd op de kleine liefdevolle momenten vastleggen. Al vanaf mijn 14e ben ik niet achter mijn camera weg te slaan. Of het nu is aan het Noordwijkse strand voor een liefdesshoot, bij jou thuis om je baby vast te leggen of in een park met de wind in je haren - jouw verhaal vastleggen vind ik fantastisch.

Als fotograaf in Hoofddorp leg ik jou met liefde vast

Met jou samen beelden creëren waar je stralend op terugkijkt, spelen met licht, mooie locaties zoeken en gewoon lol hebben met elkaar. Daar word ik gelukkig van. Als ik later van klanten hoor dat het plaatje voor hen volledig klopt, is mijn missie geslaagd.
 

Spontane foto’s die plezier uitstralen en waarop jij écht jezelf bent. Daar ga ik voor in mijn werk als fotograaf in Hoofddorp. Voor mijn lens mag jij altijd jezelf zijn. Ik stel je op je gemak en maak van het fotograferen een leuk uitje. Het resultaat? Beelden die de liefde, het plezier en de emoties tastbaar maken. Zo kun je de kleine momenten in het nu steeds opnieuw beleven.

Sidney

Wat is Marissa een lieve, leuke en gepassioneerde fotografe! Ze heeft een bijzondere periode in mijn leven vastgelegd: mijn eerste zwangerschap! Ondanks dat in bikini op een strand voor de camera staan best spannend was, wist Marissa mij vanaf het eerste moment op mijn gemak te stellen.

Je kunt duidelijk merken dat Marissa geïnteresseerd is in de persoon die zij aan het shooten is. Het enthousiasme spatte er vanaf! Ze gaf instructies waar nodig en de communicatie heb ik als warm, gezellig, ongedwongen en professioneel ervaren. Toen ik de foto’s binnenkreeg, was ik sprakeloos! Ze toppen al mijn verwachtingen!

“Toen ik de foto’s binnenkreeg,
was ik sprakeloos”.

Romy

Marissa fotografeerde mijn vriend en mij tussen de mooie klaprozen. Het was alleen al een geweldige ervaring, omdat we ons erg op ons gemak voelden en ook veel lol hadden tijdens de shoot. Van het resultaat werden we al helemaal heel blij. De foto's stralen zoveel liefde en vrolijkheid uit.

Ik ben superblij dat we deze foto's van onszelf hebben, vlak na de aankoop van ons eerste huis. We staan er spontaan op, de foto's hebben haast iets magisch en dit is tegelijkertijd gewoon echt wie wij zijn. Ik ben heel blij dat we straks de allermooiste foto's een prominent plekje in ons nieuwe huis kunnen geven en ook dat we over 30 jaar via de foto’s altijd aan dit moment kunnen terugdenken.

“We voelden ons op ons gemak en hadden veel lol tijdens de shoot.”

Wij hebben zowel onze zwangerschaps- als newbornshoot bij Marissa gedaan. Echt een aanrader! Marissa weet een mooie sfeer neer te zetten, wat prachtig naar voren komt in de foto's. Marissa heeft heel goede ideeën over de styling en zorgde dat de hele setting heel goed bij ons paste en ook dat de shoots op elkaar aansloten.

Door haar rustige en vriendelijke uitstraling voelden wij ons meteen op ons gemak. Het lukte zelfs om onze drie weken oude baby goed te fotograferen!

“Ze wist onze drie weken oude baby
heel mooi te fotograferen.”

Jorick & Femke

~ 1 tot 1,5 uur fotografie op een locatie in de natuur (zoals de duinen, het strand, het bos of een park bij jullie in de buurt).

~ Een selectie van de mooiste beelden (minimaal 20), allemaal door mij bewerkt.

~ Alle beelden in een hoge resolutie (nabestellen is niet nodig!).

~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Nieuwveen (daarbuiten 0,35/km). Excl. parkeerkosten.

*Deze prijs geldt tot 5 personen. Voor een familieshoot met meer mensen (extra gezellig!) geldt een toeslag van 10,- per persoon. 

Wat is inclusief?*

Voor je het weet, is je inimini-baby veranderd in een rondrennende peuter. En je achtjarige zoon is een paar jaar later alweer een puber. Kortom: het is heel waardevol om foto’s te hebben van hoe jullie nu zijn. Als fotograaf in Hoofddorp leg ik jullie prachtige gezin vast. Precies zoals jullie zijn. Van de shoot maken we een onvergetelijk moment waar elk gezinslid van geniet. Met de voeten in het zand of paddenstoelen zoekend in het bos. Kan allemaal!

Ik fotografeer jullie natuurlijk met elkaar als gezin, maar maak ook foto’s van elk gezinslid. Zo heb je straks meer dan genoeg mooie foto’s om een prominente plek in huis te geven. En wees gerust: zelfs je eigenwijze peuterpuber krijg ik mooi op de foto.

v.a. 249,-*

Gezin

~ 1 tot 1,5 uur fotografie op een locatie in de natuur of bij jou thuis.

~ Een selectie van de mooiste beelden (minimaal 20), allemaal door mij bewerkt.

~ Alle beelden in een hoge resolutie (nabestellen is niet nodig!).

~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Nieuwveen (daarbuiten 0,35/km). Excl. parkeerkosten.    

*Combinatiekorting: Nog maar heel even en jouw kleintje ligt in je armen. Ook de bijzondere eerste weken van je kindje leg ik graag vast op liefdevolle beelden. Combineer je een zwangerschapsshoot met een newbornshoot? Dan krijg je korting en betaal je een combinatieprijs van 475,-.

Wat is inclusief?

Een zwangerschap is één van de meest bijzondere dingen om mee te maken als vrouw. Je lichaam verandert en je kleintje is dichterbij jou dan ooit. Het is dan ook heel waardevol om deze periode nu vast te leggen, zodat je je deze tijd voor altijd herinnert. En zodat je jouw prachtige zwangere lichaam kunt vastleggen voor later. Met je partner, in je eentje of misschien met je andere kind(eren) erbij.

Als fotograaf in Hoofddorp en omgeving fotografeer ik je op een plek die bij jou past. Bijvoorbeeld op het strand, in het park of bij je thuis. We kijken met elkaar waar jij je fijn bij voelt. Het beste moment voor een zwangerschapsshoot is tussen de 32 en 36 weken. Zullen we een datum prikken voordat jouw kleintje er is?

249,-*

Zwangerschap

~ 1 tot 1,5 uur fotografie bij jou thuis.

~ Een selectie van de mooiste beelden (minimaal 20), allemaal door mij bewerkt.

~ Alle beelden in een hoge resolutie (nabestellen is niet nodig!).

~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Nieuwveen (daarbuiten 0,35/km). Excl. parkeerkosten. 

*Combinatiekorting: Naast de geboorte van je kleintje is ook een zwangerschap heel bijzonder én het vastleggen waard. Combineer je de newbornshoot met een zwangerschapsshoot? Dan geldt een combinatieprijs van 475,-.

Wat is inclusief?*

Kindjes groeien als kool. Voor je het weet, zijn die kleine schattige vingertjes zo klein niet meer. Extra mooi dus om juist de bijzondere newbornfase van je kleintje te vereeuwigen op beeld. Ik help je aan prachtige foto’s om die tijd nooit te vergeten. Tijdens een newbornshoot maak ik foto’s van jullie kleintje, maar ook van jullie als gezin. Gewoon bij jullie thuis, in een veilige omgeving.

Tijdens de shoot neem ik alle tijd. Het is niet erg als je kindje slaapt of even gevoed moet worden. Samen zorgen we ervoor dat het relaxed en fijn verloopt.

Wil je een newbornshoot laten doen? Dan noteer ik de uitgerekende datum alvast in mijn agenda. Daarna hebben we contact om de shoot te plannen zodra jullie er klaar voor zijn.

249,-*

Newborn

True love conquers all

~ 1 tot 1,5 uur fotografie in de natuur of op een locatie binnen.

~ Een selectie van de mooiste beelden (minimaal 20), allemaal door mij bewerkt.

~ Alle beelden in een hoge resolutie (nabestellen is niet nodig!).

~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Nieuwveen (daarbuiten 0,35/km). Excl. parkeerkosten. 

Wat is inclusief?

Wil je graag een fotoshoot met jouw geliefde boeken? Of het nu is voor je verloving of gewoon zomaar - mooie foto's van jullie samen zijn goud waard. Ik hou van de liefde. Én van de liefde vastleggen tussen jullie. Tijdens de shoot zal ik jullie begeleiden, zodat jullie vooral van elkaar kunnen genieten. De verbinding, jullie emoties, het plezier en de details; ik vang het allemaal voor jullie in beeld.

V.a. 249,-

Liefde

Gaan jullie binnenkort trouwen? Deze onvergetelijke dag leg ik graag vast, niets mooier dan dat! Van het klaarmaken in de ochtend tot hét “Ja, ik wil!”-moment en de dansjes ‘s avonds – ik fotografeer ze voor je, zodat jij de mooiste dag van je leven nooit meer vergeet. Benieuwd wat er mogelijk is? Laat mij weten wat jullie wensen zijn. Dan denk ik met alle liefde met jullie mee.

trouwplannen?

~ 1 uur fotografie in de natuur of op een locatie binnen.

~ Een selectie van de mooiste beelden (minimaal 20), allemaal door mij bewerkt.

~ Alle beelden in een hoge resolutie (nabestellen is niet nodig!).

~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Nieuwveen (daarbuiten 0,35/km). Excl. Parkeerkosten. 

Wat is inclusief?

Hoe vaak laat jij mooie foto’s van jezelf maken? Foto’s waarop je echt “jij” bent en waar je trots naar kijkt? Je bent het waard! Als fotograaf in Hoofddorp maak ik graag mooie portretten van jou. Tijdloos, kleurrijk en vooral spontaan. Doe jezelf een portretshoot cadeau of laat me je fotograferen voor jouw website als ondernemer. Ik maak de beelden waarvan jij straks zegt “Yes, dit ben ik echt!”.

Samen maken we er iets moois van. Ik denk graag mee over een mooie locatie, de styling of misschien wel een tof concept. Van foto’s op het strand tot een park, je eigen tuin of een koffietentje. We maken er samen een bijzondere shoot van waarbij jij niets anders hoeft te doen dan jezelf zijn.

249,-

Portret

Daarna bewerk ik alle geselecteerde foto’s. Dat doe ik trouwens subtiel. Ik vind het belangrijk dat de beelden natuurgetrouw zijn. En dat je op de foto staat zoals je echt bent. Binnen 2-3 weken na de shoot stuur ik je de link naar alle bewerkte foto’s. Ga er lekker voor zitten en bewonder het resultaat!

05. Editing & oplevering

Daarna kies ik uit alle foto’s de mooiste beelden. Na 1-2 weken ontvang je alvast een preview in je inbox: een paar bewerkte foto’s. Een kleine sneak peek van de complete set foto’s dus! Ook stuur ik je een betaalverzoek.

04. Preview & betaling

Mijn camera en ik zijn er klaar voor: hét shootmoment. We maken er een geweldige beleving van met elkaar. Ik zorg ervoor dat iedereen – zelfs de allerkleinsten– zich ontspannen en fijn voelen. Jij hoeft alleen maar te genieten.

03. Shoot

It’s a date! We prikken samen een shootdag en kijken naar een geschikte locatie. Daar heb ik altijd leuke ideeën voor, maar misschien heb je zelf al iets in gedachten. Heb je andere vragen? Stel ze gerust! Ik geef je bijvoorbeeld ook graag kledingtips voor de shoot.

02. Voorbereiding

Yes, wat leuk! Je wilt een shoot boeken. Neem hiervoor contact met mij op via het formulier onderaan deze pagina. Stel daarin je vragen of laat alvast weten welke wensen je hebt. Ik denk graag mee hoe we tot het mooiste resultaat komen.

01. Aanvraag

Mijn werkwijze

Hoe ik werk als fotograaf in hoofddorp

Tijdens mijn fotoshoots staat plezier voorop. We maken er samen een leuk moment van voor iedereen. Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt, écht jezelf bent op de foto’s en vol trots kijkt naar het resultaat. Dit is hoe ik als fotograaf in Hoofddorp te werk ga:

FAQ

neem contact op >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Daar help ik je bij! Van tevoren bespreken we onder andere de styling. Ik geef je bijvoorbeeld graag kledingtips, omdat kleding veel doet met de sfeer van de foto’s. Het belangrijkste is verder dat je iets aantrekt waar je je goed in voelt en natuurlijk dat je je beste humeur meeneemt. Dan komt het helemaal goed!

4. Hoe kan ik me voorbereiden op de fotoshoot?

Ja, absoluut! Iedereen is fotogeniek, ook jij. Als jij maar lekker jezelf bent, zorg ik ervoor dat je prachtig op de foto staat. Ik help je tijdens de shoot door aanwijzingen of kleine opdrachtjes te geven. Ook stel ik je op je gemak, waardoor je altijd ontspannen op de foto staat.

3. Ik vind mezelf niet fotogeniek. Is een fotoshoot dan wel iets voor mij?

Als de zon achter de wolken verstopt blijft op de shootdag, is dat geen probleem. Sterker nog: een bewolkte dag fotografeert vaak juist fijner dan een heel zonnige dag. Is er regen voorspeld? Dan spreken we een nieuwe datum af. We hebben daar dan op de dag zelf contact over. Dan maken we er op een andere dag alsnog iets moois van (én doe ik alvast een zonnedansje voor beter weer!).

2. Wat als het weer niet zo best is op de dag van de shoot?

Vaak raad ik mensen aan om 2-3 maanden van tevoren te boeken. Maar ben je iets later, dan is er misschien alsnog iets mogelijk. Stuur me een berichtje! Dan kijken we samen wat lukt.

1. Hoe ver van tevoren moet ik een shoot boeken?

Door een shoot te boeken, stem je ermee in dat ik jouw beelden op mijn site en social media mag plaatsen. Vind je dat niet prettig? Geef het dan aan mij door bij het boeken! Dan houd ik daar rekening mee.

5. Worden mijn beelden online geplaatst?

Yes, superleuk! Vul daarvoor het contactformulier hieronder in. Geef daarbij zoveel mogelijk informatie door. Wat voor type shoot wil je boeken? Met hoeveel mensen kom je (of kom je alleen)? In welke periode wil je de shoot plannen? Heb je misschien al een locatie op het oog? Ik denk over dit alles natuurlijk graag met je mee. Als je me een berichtje stuurt, prikken we een datum en komen we samen tot een tof plan.

6. Ik wil een fotoshoot boeken. Hoe doe ik dat?

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Wil jij ook de dierbare momenten nu op beeld hebben voor later? Als fotograaf in Hoofddorp leg ik jou en je dierbaren vast zoals jullie écht zijn. In de natuur, bij je thuis of op een locatie naar keuze.

Wil je mij inschakelen? Heb je een vraag? Vul het formulier hieronder in. Ik hoor heel graag van je!

Als fotograaf is het erg fijn als je je werk kunt laten zien. Bij het boeken van een shoot ga je ermee akkoord dat de foto's gebruikt mogen worden op mijn social media account of website. Mocht je dit liever niet willen, geef dit dan aan tijdens het boeken.

Mij boeken als fotograaf in Hoofddorp?